Verpleegkundige diensten van A tot Z

Wound Vision - Ertvelde - Verpleegkundige dienstenThuisverpleging WoundVision biedt een zeer verscheiden dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige verpleegkundige verzorgingen als meer complexe verzorgingen. De patiënt staat bij ons steeds centraal. In samenspraak met uw arts zoeken we de meest geschikte behandeling en streven we naar een comfortabele, discrete thuissituatie.
Daarnaast zorgen we voor aangepaste hulpmiddelen zoals rolstoel, looprek, aangepaste zorgmatrassen, enz. De deskundigheid en het professionalisme zijn de grote troeven van WoundVision. Ons team van verpleegkundigen staat 7 dagen op 7, dag en nacht, voor u klaar.

Hieronder vindt u een overzicht van de verpleegkundige diensten van WoundVision:

  • plaatsen van een infuus
  • toedienen van parenterale voeding (maagsonde)
  • chemotherapie
  • meten van uw glucosespiegel en toedienen van insuline
  • diverse inspuitingen
  • stomatherapie

Ook voor een individuele thuiszorg of palliatieve begeleiding kunt u bij ons terecht. Onze doelstelling is om de mensen zo lang mogelijk op een comfortabele manier thuis te verzorgen. Want in de eigen huiselijke omgeving is het toch zoveel aangenamer dan in een anonieme ziekenhuiskamer...

Daarnaast is WoundVision gespecialiseerd in wondzorg. Voor de verzorging van zowel tijdelijke als chronische wonden kunt u terecht bij één van onze verpleegkundigen.

De betaling van onze behandelingen gebeurt rechtstreeks via uw ziekenfonds, d.m.v. de zogenaamde derdebetalersregeling. U hoeft hiervoor dus niets te doen. Wij zorgen voor de administratieve afhandeling.

Hebt u nog vragen over onze werking? Of wil u een afspraak vastleggen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag!

Back to Top